American Club Amerikanska 1287 svarta sportsandaler för män

Produkten är inte tillgänglig ;(

American Club sport sandaler är högklassiga herrskor som är designade för att bäras på våren och sommaren. Solid tillverkade ger foten full komfort samtidigt som den ser snygg ut.


Den största fördelen med American Club-sandaler är kvaliteten på utförande. Tillverkade med känsla för detaljer, de är hållbara och motståndskraftiga mot skador. Det övre lagret av skon är tillverkat av högkvalitativt textilmaterial som inte gnuggar eller spricker - det behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid och är behagligt att ta på, så det orsakar inte skavsår på huden.


Skorna är utrustade med en tjock sula som garanterar komfort för foten, även när man går på ojämnt, obehagligt underlag. Dessutom gör det bekväma spännet att du snabbt kan ta av och på skorna, vilket gör sandalerna väldigt bekväma och praktiska. Fördelen med American Club-sandaler är också en lädersula - en garanti för ordentlig ventilation även vid höga temperaturer.


American Club sportskor har också en original design - ett modernt, sportigt snitt i kombination med klassisk svart gör att skorna ser bra ut oavsett tillfälle.

  • Dominant mönster: utan mönster
  • Innersula: Naturläder
  • Färg: svart
  • Yttre material: konstgjort läder

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Affären var exemplarisk. Jag rekommenderar denna säljare !!!!!!!!!